10 Ekim 2017 Salı

Hastanede 0.0 (40+5)

Dun aksamustu yatis yaptim. Gunduz kontrole gittim Aydin'daki hastaneye. Doktor suyun bitmis dedi. Radyolojiye gonderdi. Orada da su kesesi goremediler. Yatis oneriyorum dedi. Biz de Izmir'e geldik. Yine kontrol yapildi. Endise edilecek bir su azalmasi yok fakat yatis yapalim propess takalim dedi doktor. Dun aksam saat yedi gibi propess takildi.

Oncelik olarak dogal dogum titrini kaybettik. Cok onemli mi degil. Ama dogum dogal bir olaydi kendiliginden basliyor muydu? Demek ki her zaman degil.

Kasilmalarim var, kisa sureli ve rahatsiz etmiyor. (Ama koridorda aglayan bebek sesleri ediyor:S) Agri hissetmiyorum desem yeri. Bacaklarimda ve kasiklarimda hafif bir sizlama var, o kadar.

Sabah yeniden vajinal muayene yapildi, acilma yok denilecek gibi. 1 cm. Dun geceden bu yana pek bir degisiklik yok. Bu da gidis icin mudahalenin habercisi. Suni sanci icin tamam dedim. Neyle karsilasacagimi bilmiyorum.

Hazir hissetmeyle mi alakali? Ruhsal sureclerin devreye girmesi ile sabote ediliyor mu dogum? Surece bakinca kendimi anne olmaya, bebek ile ilgilenmeye, bebek sevmeye hic hazir hissetmedim. Hala benzer duygum yok. Su anda en buyuk odak noktam bedenimi yeniden tek basima kullanmak. Ama bunu yaparken madem oyle yarim saatlik sezaryen operasyonu tercih edeyim diyemiyorum. Neden bilmiyorum. Vicdan mi yoksa nedir, bilemiyorum. Pek cok seyi bilmiyorum sanirim.

Bekliyoruz. Bir sure daha bekleyecegiz anladigim kadariyla. Kendimi kotu hissetmiyorum. Hastanede kalmak cok da eglenceli degil sadece. Bakalim surec ne gosterecek.

13 yorum:

  1. Gebeeeee! Yakinda gebe olmayacaksin:) uzuuun uzuun bebegi beklemis ve en sonunda sezaryen ommus biri olarak ogrendigim su oldu: saglikla kavusmak disinda onemli hic bisry yok. Cok aglamistim nirmal doguracagim diye, olmadi... Amelyattan sonra doktorum_ yakin bir akrabamiz yani guvendigim biri_ iyi ki denememisiz dedi bazi sebeplerden..
    Yani demek istedigim su; bosver su aksin yatagini bulsun yeter ki saglik olsun.
    Bebegi kucaklayinca dunyasi aydinlanan annelerden olmadim ben de, zaman icinde geldi o his... Kendimde o degisimi sezmek muhtesemdi. Benim icin dogru yol buymus diye dusunutum simdi, senin icin de oyle olabilir,bir de boyle düşün...
    Kocaman sevgiler! Guzel haberlerde bulusmak uzereeeer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay cevap verememiş!!!! Bence anne oldu!!!! Ya da oluyor ay dur bi dua edicem hemen! Hadi inşallah sağlıkla kavuşmuşlardır! Ay çok heyecanlı!

      Sil
    2. Sezaryen... Cok aciyo be!

      Sil
    3. Ohh çok şükür, hadi bekliyoruz detayları :) Çabuk hızla güzelce iyileş!

      Sil
  2. Sanırım doğurdun gebecim✨🙏🏻

    YanıtlaSil
  3. Neler oldu neler?
    Merak ve heyecanlar geldi şuan bana.
    İyisinizdir umarım.
    Hadi göbek isimli bebecikten gelişmeleri ve senin duygusal maceralarını öğrenmek istiyorum!!1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyiyiz kahve. Yazicam uygun bir ara😙

      Sil
    2. Iyiyiz kahve. Yazicam uygun bir ara😙

      Sil
    3. Oh ya <3 ben de sezaryen olmuştum. yakında hiçbir şeyin kalmaz, merak etme. domuz gibi sağlıklı olacaksın yine :D hadi'ye selamlar sevgiler :D

      Sil
  4. ah hadi geçmiş olsun. sezeryan evet bir süre acıyor ama 3 4 güne çok çok daha iyi hissedeceksin :) sağlıklı güzel ömrü olsun bebeciğin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim kuzu❤ Bugun biraz daha iyiyim. Umarim daha da iyi olacak.

      Sil
    2. Tesekkur ederim kuzu❤ Bugun biraz daha iyiyim. Umarim daha da iyi olacak.

      Sil