17 Aralık 2017 Pazar

Itiraf no: 1

Bebek bakimi konusunda kocama guvenmiyorum. "Hic" degil. Ama ne bileyim, gozumde o yeterlilige sahip degil.


Bazi yaptigi ve soyledigi seyler etkili oldu sanirim. Halbuki ilk boklu bezini de ona degistirtmistim, ne hayallerim ne umutlarim vardi.

Mesela bugun "Bebegi birakip bes dakika markete iner gelirsin ne var?" dedi.


Seni, dedim, gebertirim! Demedim tabi ama gozlerimden cikan alevi gormustur sanirim. Sakin ha ben yokken falan boyle bir an gelir de bebegi birakip bir yere gitmeyesin, dedim.

Iki aylik bebegi ne zannettigine dair fikrim yok.

"Iyice standart Turk anasi oldun." dedi.

He yavrum, he. Bebek olm bu, boru mu?!

Bazen erkeklerin kafasi hic calismiyor, yemin ederim.

6 yorum:

  1. hemen de gadınlarımızı 'standart ana' olmakla korkuturlar zaten hasgahfga. ben de ilk aylarda müthiş güvenmiyordum yaa. sonradan baya geçti o, hatta bazı konularda direkt baba kalitesinde hizmet gerekiyor. ben yeterli olmuyorum. ama yani düşünsene ilk aylardasın ve bi zahmet güvenmemek normal.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok rahat ya. Aman n'olcak deyiveriyor. Ben mi cok hassasim, bilemedim ki...

      Sil
  2. asagi bakkala inilmez mi cidden? sanki bana da bebek uyurken inilirmis hemen iki dakika gibi geliyor. bana da guvenmeyin bence :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem, inilir mi acaba?:)

      Ya o sirada evde yangin cikarsa, deprem olursa, bebegin bogazina tukurugu kacar da bogulursa? Ya o telasla anahtar kapinin uzerinde unutulursa?

      Abarti mi, evet. Olabilir mi, ona da evet. Hangisi daha agir basar peki?

      Sil
  3. Offf off uyurken bakkala inivermek mii... Ana değilim, ama işte düşünmeceler falan. Kesin ben de tam böyle bir anne olucam ve eşim de tam olarak böyle bi tip..yine kafayı yiyen, her şeyi kafaya takan ben olucam.
    Ben ööyle başından beri blogunu takip ediyorum ve valla bence dışarıdan bakarken bile herşey çok zor, ve bence çok iyi idare ediyorsun.
    Pi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Pi. Once soguk ama sonra alisiyosun. 😂

      Aslinda olay bizde bitiyor biliyor musun? Akisina birakmayi ogrenmek gerek. Inan rahat oldugum zamanlarda hayat daha kolay akiyor.

      Ama bu asla bebegi evde tek basina birakma rahatligi falan degil. Arabada bile sakincaliyken evde birakmak... Bence soz konusu bile degil.

      Sil